RILLETTE D’ÀNEC
Fa 11 hores
| Façana del restaurant |
| Crema de carbassa i patata |
| Magdalena de sèsam negre i llavors de lli |
| Albergínia, tòfona d'hivern i pa rústic |
| Sardina, pa amb tomata i all confitat |
| Escudella de bacallà |
| Gambes, suc terrós i trompetes de la mort |
| Xipirons, mongeta negra i bitxo confitat |
| Suc de civet de senglar amb patates del bufet |
| Semi-sec de cargols i avellanes |
| Calet al carbó |
| Senglar amb codony confitat |
| Tardor 2012 |
| Nous, camamilla i llet d'ovella |
| Recuit fumat, poma al forn i pa d'espècies |
| Una mica de cava per empènyer les postres... |
| Escuma de tortell |
| Pedres de cacau amb te verd |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Jordi, et volem agrair no només la visita que ens vas fer, sinó el detall de la crítica culinària que has fet de la nostra cuina i dels plats que vas poder tastar i gaudir. Sincerament moltes gràcies!!
ResponEliminaA vosaltres!!
EliminaFins aviat!!