Posted by : Jordi Castaño diumenge, 4 d’octubre del 2015

Tandoor
Aragó, 8
08015 - Barcelona

Tel. 934 253 206

http://www.restaurantetandoor.com




Coincidint amb la fira, esdeveniment, festival (o com li vulgueu dir) anomenat Barcelona Degusta, vàrem anar a dinar el segon dia fora del recinte per intentar mantenir amb vida els nostres estómacs, doncs el que hi havia per dins eren les fragonetes de menjars (més coneguts ara amb el nom de Food Trucks) que tan de moda sembla que estan, tot i que jo fa ja molts anys que les veig per les fires i festes majors dels pobles.

Amb l'amic Ricard, de qui podreu llegir la seva al seu blog www.restaurantscat.cat, vàrem buscar un lloc que fos a prop del recinte firal, doncs a primera hora de la tarda teníem una masterclass allà mateix (que bé i que important queda això...;-)), i tant ell com jo havíem guardat com pendent un restaurant d'aquests que tothom parla de manera molt excitada i que està molt a l'ona dels cercles gastro de la nostra ciutat. 

El restaurant en qüestió és de cuina hindú i avançaré d'entrada que em va agradar més del que esperava, ja que anava una mica com a curiositat i per tastar una nova i diferent gastronomia. El local, molt colorit com correspon a la filosofia d'aquell país, és d'aquells que semblen una mica com si estiguessin a punt d'acabar i amb una estètica com industrial, però en el qual crec que està tot perfectament estudiat per donar aquesta imatge de modernitat que tant agrada (habitualment) als de ciutat.

Com vàrem arribar molt d'hora (a dos quarts de dues) no hi havia ningú més dinant en aquell moment i quan vàrem marxar al voltant de les tres, poques taules estaven ocupades, i tret d'una taula amb tres comensals normals i nosaltres (que tampoc és que siguem gaire normals), el target de públic era predominantment de tribus hipsters i d'altres moderns.  

Vàrem compartir uns Shhek Kebab, que eren uns rotllets de carn picada i especiada de xai, amb alvocat i chutney de mango. Potser, juntament amb l'altre entrant, el més sorprenent (a part de bo) per diferent dels plats tastats. 


Sheek Kebab - 9,30 €


Abans, ens havien portat uns aperitius que eren com una mena de tortitas molt primes, amb dues salses per acompanyar: una de iogurt i menta i l'altre que no recordo, tot i que va ser la que més em va agradar.


Aperitiu cortesia de la casa


L'altre plat escollit dels entrants, estava en les especialitats vegetals (veggie que diuen ells) i s'anomenava Aloo Tikki. Són unes boles de patata farcides de llegum, també molt diferents i bones.


Aloo Tikki - 6,00 €


I per acabar, un parell de currys: un de pollastre al tandoor amb curry de gingebre, garam masala, coriandre i pebrots (Chicken Tikka Masala) i un de xai amb curry de madras i llavors de fonoll (Gosth Madras). Ambdós molt bons, però si hagués de destacar un dels dos, em decantaria pel de xai, doncs el de pollastre era dels pocs plats hindús que ja havia tastat amb anterioritat. 


Chicken Tikka Massala (10 €), Gosth Madras (12 €) i Basmati Chawal (4 €)


Com no tenien vins del (seu) país vam haver de demanar un Rhodes del celler Mas Llunes de la D.O. Penedès.  Tot plegat amb dos cafetons, va sortir per 63 € que traient les begudes serien uns 40 i escaig euros. 

A banda de l'ambient de públic que és molt oposat amb el que em trobo a gust (encara que de vegades fins i tot és divertit d'observar com si fos un etòleg) i dels serveis una mica descuidats, em va semblar una bona opció per conèixer plats d'aquesta gastronomia que em va sorprendre positivament i al que segur tornaré aprofitant la proximitat a la meva feina. 

{ 7 comentarios... read them below or Comment }

  1. Encara que tinc companys de feina d'allà i hem compartit dinars aquest món no m'atrau gens. El Vikas em parla de les bondats de la seva cultura i jo, molt menys espiritual que ell, intento portar-li al món terrenal.
    Amb una vegada per lustre en tinc prou de menjar hindú, hi tantes altres cuines per gaudir!!!!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs, espiritual tampoc seria l'adjectiu que millor definiria la meva personalitat... ;-)

      Tens raó amb lo d'altres cuines per gaudir, però després del desencant de la peruana i mexicana, aquesta em sembla la millor opció de gastronomia forana juntament amb l'espanyola, of course.

      Salutacions!!

      Elimina
  2. L'apuntarem per quan anem per al barri, tot i que t'he notat més correcte que no pas "so excited".

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Manel. Almenys hi ha qui sap llegit i interpretar els meus posts... :-)

      Salutacions!!

      Elimina
  3. Ja fa un cert temps que el tinc a l'agenda i llegint els vostres posts, sobretot el teu més que no pas el d'en Ricard, crec que m'hi acabaré d'animar. No tinc gaire recorregut en aquesta cuina però sí m'atrau força.
    Per cert, Celler Mas Llunes: DO Empordà! Aquest vi el vaig tastar al mateix celler i em va agradar prou tot i que també preferiria beure algun vi del seu país.
    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Albert. Si no coneixes aquesta cuina, aleshores crec que et passarà com a mi. T'agradarà per la seva ampla i diferent varietat de sabors.

      I pel que fa al vi, no sé jo si en tenen al seu país. Potser en aquest punt, és millor no arriscar gaire i anar als bons cellers de casa nostre.

      Salutacions!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -