Posted by : Jordi Castaño diumenge, 24 de desembre del 2017

El Racó d'en Cesc
Diputació, 201
08011 Barcelona

Tel. 934 532 352

www.elracodencesc.com



Penúltima visita del grup d'aquest 2017 (tot esperant amb candeletes l'últim de l'any, que serà molt especial...), tria a càrrec del Ricard i aquest cop, a un dels llocs emblemàtics de Barcelona.    

Situat a prop del centre de Barcelona (Diputació - Aribau) és d'aquells llocs que només entrar,  t'encomana les bones sensacions que et transmet a mesura que et vas endinsant. Personalment, no vaig tenir en cap moment la sensació d'estar a un lloc massa clàssic o "viejuno"... Ans al contrari, destacaria característiques remarcables del local com la seva impecable il·luminació basada en llums potents i fredes sobre les taules, mentre la sensació a la sala és de gran calidesa, les taules separades i vestides de llarg amb estovalles de fil i parament de luxe i qualitat, o bé el servei de sala professional i molt amable i atent alhora.  

La seva carta està estructurada en un apartat d'entrants entre els quals destacaria la seva "ensaladilla russa" (a la foto) o bé els seus "Espaguetis de calamar amb ou, parmesà i tòfona", i un apartat de principals dividits alhora en quatre plats de carn i quatre de peix. També disposa d'altres plats del dia, així com d'un treballat menú degustació per uns 40€ (o 68€ amb maridatge de cerveses) que representa molt bé l'essència de la seva cuina. Carta de vins molt ben estructurada amb abundants i reconegudes referències del país, de França i també d'Espanya. 

Complicada de definir amb un sol adjectiu la seva cuina, m'atreviria a dir que és una cuina catalana (o potser més aviat, mediterrània) revisada i actualitzada amb ingredients i espècies d'altres cuines més llunyanes. 


Dels plats tastats aquell dia, destacaria per sobre de tots l'ensaladilla russa i el tàrtar de verat, però si voleu aprofundir en els plats triats, juntament amb el que vàrem beure, pagar i d'altres històries, només heu de clicar al següent enllaç:






Una molt grata sorpresa a les acaballes d'aquest 2017, que passarà sense cap mena de dubte a formar part del meu top de restaurants de Barcelona i dels millors que he estat aquest any. Molt bona i treballada cuina amb producte top, sala i servei impecables i RQP molt millor del que esperava. Tornaré aviat... segur. 

{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. Et veig excited-excited..... :)

    La veritat és que el lloc està molt bé i són dels llocs que no cansen, doncs sempre trobes alguna petita sorpresa...

    I quan en fred fas medites sobre el pack sala+servei+cuina+preu, t'estires els cabells al comparar amb altres llocs #hola_chicos, en que has anat...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. És que és veritat!! Com dius, és un pack de luxe. I sincerament, pensa en quants llocs hem menjat tant bé, en un restaurant tan maco i amb aquest servei, per aquest preu tots tres aquest 2017...

      Abraçada i bones festes!!

      Elimina
  2. Doncs anirà als "futuribles" de les meves visites per Barcelona.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Penso que hauria d'anar a la llista d'"imprescindibles", millor que a la de "futuribles"... :-)

      Salut i bones festes!!

      Elimina
    2. jajaja, si! és dels imprescindibles de barcelona! :-) i jo reconec que quan vaig anar fa temps no vaig sortir tan excited...

      Elimina
    3. A veure Esther... no comparis l'experiència d'anar a un restaurant amb dos homenots com nosaltres, a la d'anar amb qualsevol altre persona... :-)

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -