Posted by : Jordi Castaño diumenge, 13 de maig del 2018

Dos Pebrots
Doctor Dou, 19
08001 - Barcelona

Tel. 938 539 598

www.dospebrots.com




En aquesta nova trobada dels 3(o+) a Taula (quatre un altre cop, per la presència del Manel Xicota que ens va acompanyar aquell dia) vam anar a la que és la segona casa de l'estrellat Dos Palillos que recentment vam publicar també de forma conjunta. Situat també al barri del Raval i molt proper a aquest, es tracta d'un local d'ambient informal, amb taules i tamborets a qualsevol de les seves barres, i en la que una d'elles seguint amb la tendència de l'anterior, també té visibilitat cap a la cuina.


La seva carta és plena de petits plats pensats en format compartir, i que tal com ens van explicar i recomanar, l'ideal és fer uns tres plats per comensal. Ells mateixos et guien una mica per la seva carta i també et suggereixen altres coses de temporada que tenen habitualment fora de carta.   

La seva carta de vins està ben estructurada i presentada de forma "moderna", i tenen cabuda propostes originals com la d'oferir alguns vins en porró (a part de la lògica opció de vins a copes, és clar...).

De tots els plats, destacaria pel seu resultat culinari, el bacallà al pil pil que preparen amb el cap de l'animal i presenten a una cassola, i que un cop servit al plat, omplen amb patates fregides, que barrejades amb la salsa, donen com a resultat una autèntica festa en un sol plat. També és destacable la truita unilateral de pinyons (ho sento però així és com figura a la carta...) que preparen a la vista en una cassola de ferro colat en la qual van abocant des de l'ou fins a la resta d'ingredients que la componen, quedant una truita ben saborosa i melosa, comme il faut.



Com sempre, el resum de la visita, els plats tastats i les anècdotes habituals a les nostres trobades, les podreu llegir al post que de forma conjunta hem fet a:

En resum, un restaurant que em va agradar més del que em pensava quant a cuina, amb plats molt originals, ben preparats i amb ingredients de qualitat, però amb detalls que no m'acabaven de fer el pes, com haver d'escoltar a cadascun dels plats la història de la preparació o bé dels ingredients d'aquests. I no era pas per culpa del servei que el vaig trobar molt disposat i amable. Imagino que són les directrius que deuen marcar des de dalt, i és que no sempre les coses són a gust de tothom... 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Uffff... menys mal que no he llegit conya cap al sénior i el seu rebuig als mugrons (no tots però)....:)

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hahaha... No seré pas jo dels d'«arbre a terra, tothom li fa guerra»...

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Ja imagino als instagramers fent fotos amb el porró, que trobaran com un curiositat :-DDDD

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Segur que si mirem els hashtags més nombrosos del lloc, estaria en segon lloc. Les mamelles de la porca tenen assegurat el number one...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -