Posted by : Jordi Castaño diumenge, 27 de maig del 2018

Fonda España
Sant Pau, 9-11
08001 - Barcelona

Tel.: 935 500 000




Nova trobada dels 3 (o+) a Taula a un restaurant d'hotel, fet poc habitual per a nosaltres a l'hora de triar lloc, però cada cop més freqüent a les grans ciutats per optimitzar els costos d'aquestes bones taules. 

Tots tres ja havíem estat anteriorment (jo el tenia publicat de fa uns anys com podreu llegir si voleu a Fonda 2014), però volíem comprovar si mantenia el nivell que ja coneixíem.  

A prop de Les Rambles, a tocar del Liceu i situat a l'interior de l'edifici modernista en el qual s'ubica l'Hotel España, el seu menjador és molt ample i d'alt sostre, amb taules molt separades i vestides amb parament de qualitat. Allò que diem, un lloc elegant on quedar bé i impressionar a la parella o acompanyant. El servei, molt correcte i atent, sempre pendent de tots els detalls. 

A part de la carta, que va ser l'opció escollida per poder conèixer bé l'oferta i acabament dels plats, ofereixen també un ajustat (per preu) menú diari de migdia (de dilluns a divendres laborables) per 28€ per persona, un menú de nit  (de dilluns a divendres inclusos caps de setmana) per 40€ per persona (amb begudes no incloses), i un menú de cap de setmana (dissabte, diumenge i festius) per 40€ per persona (amb begudes no incloses). Tanmateix, disposen d'un menú de degustació per 79,00€ per persona (amb Maridatge per 114,00€ per persona).

La cuina, ben portada per l'actual xef German Espinosa, està assessorada per l'estrellat Martin Berasategui. 



Com sempre, el resum de la visita, els plats tastats i les anècdotes habituals a les nostres trobades, les podreu llegir al post que de forma conjunta hem fet a:


En resum, un restaurant que ja he visitat a altres ocasions, tastant les diferents fórmules de les quals disposa (carta, menú de migdia o menú de nit) i que sempre que he estat, he gaudit de l'indret, del seu servei i de la seva cuina, marxant d'allà amb molt bones sensacions. Ara, a més, disposen d'una agradable terrassa (Alaire Ramblas) on acabar l'àpat, fent el cafè o la copa. 

{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. Prou bé el lloc i aquest cop sense masses anècdotes de les que ens agraden per morbo.... Ni "hola_chicos", ni caps de sala guais....

    No vaig poder gamberrejar gens... :(

    Abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I això ha de ser molt dur per tu... :-)))

      Llàstima no encertessis el teu plat, que tot i no estar a l'apartat de principals (curiosa la segmentació de plats de la seva carta), va ser un contundent arròs...

      Abraçada!!

      Elimina
    2. jaja Ricard, et vas portar com un gentleman.... ;-) esther

      Elimina
  2. M'agrada molt més aquesta granota que la porca de l'altre post. "Ande va parar!!!!!!" :-X

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. jajaja... Pepa, és un drac gaudinià! molt cuqui. la horqueta era molt monaaaa :-) esther

      Elimina
    2. Sí, després d'escriure el coment vaig adornar-me que era un drac com el del Parc Güell, no? He de fer més turisme per Barcelona :-)

      Salut!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -