Posted by : Jordi Castaño diumenge, 10 de març del 2019

Nairod
Aribau, 141
08036 - Barcelona

Tel. 938 089 260





Aquest cop, amb els 3(o+)aTaula, 2 per gastroenteritis sobtada d'un de nosaltres, vam anar al local que abans havia ocupat l'Alvart, i abans d'aquest, altres dels quals el seu nom no recordo... 

Situat al carrer Aribau a tocar de la Diagonal (tot i que per sota...), es tracta d'un local íntim i amb poques taules, molt comfortable i al qual et sents bé d'entrada. 

Poques modificacions estètiques se li han fet en comparació amb l'anterior restaurant (tan sols un lleuger rentat de cara), i totes per a millor. 

Tot el sidral el porten només dues persones: el xef (un ex-Coure) als fogons i una cap de sala molt atenta i eficient per atendre la resta del servei. 

És la seva carta curta i sense gaires diferenciacions entre entrants, principals o d'altres categories habituals als restaurants, però amb plats de molt pedigrí, com és el cas d'aquesta excel·lent i deliciosa Llebre a l'estil del senador Coteaux. Un clàssic no gaire habitual de trobar a ciutat... 

Una carta d'aquelles en les que pots demanar en funció de la gana que portis o bé de les teves preferències, sense haver de pensar si són entrants o  principals, o bé peixos o carns.

De moment, no ofereixen menús, i desconec si ho arribaran a fer.

Podeu veure a la fotografia següent, el plat de llebre abans esmenat...



Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:

Nairod - by 3(o+) a Taula

En resum, un molt bon restaurant, al qual li desitjo molta sort i que per poc que es bellugui bé per les xarxes, té un bon futur garantit. 

Cuina molt ben pensada i executada, plats originals i ben resolts i d'altres amb preparacions complexes i clàssiques. A més, un producte top i amb  ingredients de qualitat, s'afegeixen a la fórmula del seu més que segur èxit.   
Preu, o més ben dit RQP, molt bona pel nivell de cuina que ofereix. 



{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. Esperem que es compleixi aquella dita de a la tercera, va la vençuda, doncs el local té la seva història. Tot i que s'ha de dir que sempre s'hi ha menjat bé.

    A mi m'agradava quan era Le Petit Bergerac i també quan era Alvart, que crec podria ser un cas d'estudi, que servis d'exemple per valorar la importància que tenir un bon equip de sala.

    De moment sembla que anem bé....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Le Petit Bergerac no el vaig arribar a conèixer, però l'Alvart si i he de dir que em va agradar força tot i anant a menú. Potser va ser per anar amb la petita i de celebració. Tot influeix... :-)

      Aquest, promet.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. a mi tb em va agradar l'alvart, però tenia certes carències... aquest trobo que, a priori, sembla més consistent! a veure com evoluciona!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo dubto que pugui comprovar-ho, doncs no porto el ritme que porteu vosaltres i quan surto, m'estimo més anar a nous llocs... :-)

      Elimina
  3. Ara va tot en pla minimalista. els plats, el local, el personal...

    Una oferta a tenir en compte. Gràcies!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Però els plats tampoc eren gaire minimalistes. Jo que sóc de bon menjar no em vaig pas quedar amb ganes.

      I cada cop m'agrada més aquest format de cuina de platets que et permet tastar més coses si tens lloc per encabir-les... :-)

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -