- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant »
- Nairod. Destacada i il·lusionant apertura
Nairod
Aribau, 141
08036 - Barcelona
Tel. 938 089 260
Aquest cop, amb els 3(o+)aTaula, 2 per gastroenteritis sobtada d'un de nosaltres, vam anar al local que abans havia ocupat l'Alvart, i abans d'aquest, altres dels quals el seu nom no recordo...
Situat al carrer Aribau a tocar de la Diagonal (tot i que per sota...), es tracta d'un local íntim i amb poques taules, molt comfortable i al qual et sents bé d'entrada.
Poques modificacions estètiques se li han fet en comparació amb l'anterior restaurant (tan sols un lleuger rentat de cara), i totes per a millor.
Tot el sidral el porten només dues persones: el xef (un ex-Coure) als fogons i una cap de sala molt atenta i eficient per atendre la resta del servei.
És la seva carta curta i sense gaires diferenciacions entre entrants, principals o d'altres categories habituals als restaurants, però amb plats de molt pedigrí, com és el cas d'aquesta excel·lent i deliciosa Llebre a l'estil del senador Coteaux. Un clàssic no gaire habitual de trobar a ciutat...
Una carta d'aquelles en les que pots demanar en funció de la gana que portis o bé de les teves preferències, sense haver de pensar si són entrants o principals, o bé peixos o carns.
De moment, no ofereixen menús, i desconec si ho arribaran a fer.
Podeu veure a la fotografia següent, el plat de llebre abans esmenat...
Si voleu conèixer la resta de plats que vàrem menjar i beure, les nostres impressions, o bé quant ens va costar, ho podreu fer llegint el post que de forma conjunta hem fet a:
Cuina molt ben pensada i executada, plats originals i ben resolts i d'altres amb preparacions complexes i clàssiques. A més, un producte top i amb ingredients de qualitat, s'afegeixen a la fórmula del seu més que segur èxit.
Preu, o més ben dit RQP, molt bona pel nivell de cuina que ofereix.
Esperem que es compleixi aquella dita de a la tercera, va la vençuda, doncs el local té la seva història. Tot i que s'ha de dir que sempre s'hi ha menjat bé.
ResponEliminaA mi m'agradava quan era Le Petit Bergerac i també quan era Alvart, que crec podria ser un cas d'estudi, que servis d'exemple per valorar la importància que tenir un bon equip de sala.
De moment sembla que anem bé....
Le Petit Bergerac no el vaig arribar a conèixer, però l'Alvart si i he de dir que em va agradar força tot i anant a menú. Potser va ser per anar amb la petita i de celebració. Tot influeix... :-)
EliminaAquest, promet.
Abraçada!!
a mi tb em va agradar l'alvart, però tenia certes carències... aquest trobo que, a priori, sembla més consistent! a veure com evoluciona!
ResponEliminaJo dubto que pugui comprovar-ho, doncs no porto el ritme que porteu vosaltres i quan surto, m'estimo més anar a nous llocs... :-)
EliminaAra va tot en pla minimalista. els plats, el local, el personal...
ResponEliminaUna oferta a tenir en compte. Gràcies!
Salut!
Però els plats tampoc eren gaire minimalistes. Jo que sóc de bon menjar no em vaig pas quedar amb ganes.
EliminaI cada cop m'agrada més aquest format de cuina de platets que et permet tastar més coses si tens lloc per encabir-les... :-)
Salut!!