Posted by : Jordi Castaño diumenge, 6 d’octubre del 2019


La Mundana
Vallespir, 93
08014 - Barcelona
Tel. 934 088 023




En aquesta nova trobada dels 3(o+)aTaula ens vam endinsar al barri de Sants a tocar de la Plaça del Centre a un restaurant que porta ja uns anys fent una bona feina amb un nivell de cuina que tothom destaca. 



Els mateixos xefs d'aquest restaurant defineixen la seva cuina com a vermuteria gastronòmica i ho fan en un espai estret i sorollós amb petites taules i mobiliari clàssic de fusta. Nosaltres aquell dia vam tenir la sort de poder dinar al petit pati interior i així  poder gaudir d'una tranquil·la estona. 

Però... què hauria passat si haguéssim estat col·locats a l'interior? Hauria sigut la mateixa percepció? Penso que no. I és que per mi, i per extensió a la resta del grup, un dels factors més importants a l'hora de decidir tornar a un restaurant, és a part de la cuina, el seu grau de confort i tranquil·litat. 

Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, ofereixen dues cartes pensades per a compartir tots els plats: una amb els plats freds i l'altre amb els clàssics i els plats calents i de brasa.

La carta de vins segueix la tendència dels nous locals que obren a Barcelona d'oferir poques però escollides referències de vins ecològics i biodinàmics. 

Podreu llegir les nostres impressions i la crònica del que vam menjar i beure al post que de forma conjunta hem fet a:


Però ja us avanço que vaig trobar el nivell de cuina tan alt que em va fer gaudir com feia temps que no em passava a un restaurant de la nostra ciutat. Plats molt ben elaborats, amb bon producte i encertades combinacions de sabors, doncs saben  fusionar cuines orientals (japonesa majoritàriament) amb cuines del nostre país. 

A més, tots els plats arriben a taula amb presentacions enginyoses i ben curoses que fan que ja d'entrada t'entri el plat per la vista. 



En resum, un restaurant amb una cuina d'avantguarda i innovadora en un local petit i sorollós (
per ser just, la tranquil·litat del pati interior no la computo) amb un servei amable, i que de ben segur formarà part de la pròxima edició de la nostra Guia, que per cert, podeu descarregar encara en la seva sisena edició fent clic al següent enllaç:



Amb la garantia i savoir faire dels 3(o+)aTaula... :-)



{ 8 comentarios... read them below or Comment }

  1. I si anem amb taps a les orelles per gaudir del dinar???????? LOL

    Encara que sigui per un vermut ràpid, pel que llegeixo paga la pena.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I tant que paga la pena. Almenys un sacrifici un cop a la vida per llocs com aquest penso que si. Una altra cosa és que després tinguis desig de tornar.

      Salut!!

      Elimina
  2. Avui has fet els deures, referenciant la Guia... 😏

    I es nota, doncs just ahir i com us deia, el número de descarregues, havia superat just al màxim de les anteriors edicions. I avui ja supera per golejada

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ep! I la setmana anterior també, eh? I si no ho faig més, és per badada total... ja tenim una edat... :-)

      I #soexcited amb el tema Guia. És total!!

      Abraçada!!

      Elimina
  3. Molt a prop teniu Los Olivos i L'home dels nassos. Els coneixeu?

    Frederic

    ResponElimina
    Respostes
    1. L'home dels nassos va abandonar-nos per un local una mica més gran a la capi. Snif snif...

      Elimina
    2. Cert! Ens ho va dir en Robert! Molt bona gent!

      Elimina
    3. De tots dos n'he sentit a parlar positivament, però estan encara a la meva interminable llista de "to do"...

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -