- Back to Home »
- 3(o+) a Taula , Restaurant , Restaurant ® »
- La Mundana. Cuina 10 en petita vermuteria
Posted by : Jordi Castaño
diumenge, 6 d’octubre del 2019
La Mundana
Vallespir,
93
08014 - Barcelona
Tel. 934 088
023
En aquesta nova trobada dels 3(o+)aTaula ens vam endinsar al barri de Sants a tocar de la Plaça del Centre a un restaurant que porta ja uns anys fent una bona feina amb un nivell de cuina que tothom destaca.
Els mateixos xefs d'aquest restaurant defineixen la seva cuina com a vermuteria gastronòmica i ho fan en un espai estret i sorollós amb petites taules i mobiliari
clàssic de fusta. Nosaltres aquell dia vam tenir la sort de poder dinar al petit pati interior i així poder gaudir d'una
tranquil·la estona.
Però... què hauria passat si haguéssim estat col·locats a l'interior? Hauria sigut la mateixa percepció? Penso que no. I és que per mi, i per extensió a la resta del grup, un dels factors més importants a l'hora de decidir tornar a un restaurant, és a part de la cuina, el seu grau de confort i tranquil·litat.
Pel que fa a la seva oferta gastronòmica, ofereixen dues
cartes pensades per a compartir tots els plats: una amb els plats freds i l'altre amb els clàssics i els plats calents i de brasa.
La carta de vins segueix la tendència dels nous locals que obren a Barcelona d'oferir poques però escollides referències de vins ecològics i biodinàmics.
Podreu llegir les nostres impressions i la crònica del que vam menjar i beure al post que de forma conjunta hem fet a:
Però ja us avanço que vaig trobar el nivell de cuina tan alt que em va fer gaudir com feia temps que no em passava a un restaurant de la nostra ciutat. Plats molt ben elaborats, amb bon producte i encertades combinacions de sabors, doncs saben fusionar cuines orientals (japonesa majoritàriament) amb cuines del nostre país.
A més, tots els plats arriben a taula amb presentacions enginyoses i ben curoses que fan que ja d'entrada t'entri el plat per la vista.
En resum, un restaurant amb una cuina d'avantguarda i innovadora en un local petit i sorollós (per ser just, la tranquil·litat del pati interior no la computo) amb un servei amable, i que de ben segur formarà part de la pròxima edició de la nostra Guia, que per cert, podeu descarregar encara en la seva sisena edició fent clic al següent enllaç:
Amb la tecnologia de Blogger.
I si anem amb taps a les orelles per gaudir del dinar???????? LOL
ResponEliminaEncara que sigui per un vermut ràpid, pel que llegeixo paga la pena.
Salut!
I tant que paga la pena. Almenys un sacrifici un cop a la vida per llocs com aquest penso que si. Una altra cosa és que després tinguis desig de tornar.
EliminaSalut!!
Avui has fet els deures, referenciant la Guia... 😏
ResponEliminaI es nota, doncs just ahir i com us deia, el número de descarregues, havia superat just al màxim de les anteriors edicions. I avui ja supera per golejada
Abraçada!!
Ep! I la setmana anterior també, eh? I si no ho faig més, és per badada total... ja tenim una edat... :-)
EliminaI #soexcited amb el tema Guia. És total!!
Abraçada!!
Molt a prop teniu Los Olivos i L'home dels nassos. Els coneixeu?
ResponEliminaFrederic
L'home dels nassos va abandonar-nos per un local una mica més gran a la capi. Snif snif...
EliminaCert! Ens ho va dir en Robert! Molt bona gent!
EliminaDe tots dos n'he sentit a parlar positivament, però estan encara a la meva interminable llista de "to do"...
EliminaSalut!!