Melo-Jia
Còrsega, 250
08008 - Barcelona
Tel. 930 009 278
http://www.melo-jia.com
nihao@melo-jia.com
Quan em van convocar els 3(o+)aTaula a un restaurant xinès com a tria de l'Esther i amb la benedicció del Ricard, no tenia ni idea de com aniria el tema i més aviat anava amb pors de la qualitat del restaurant. I no pas perquè no em fiï d'ells, eh? Només era una estranya sensació...
I ja us avanço que els meus temors es van esvair tal com ens va atendre la cap de sala i també a mesura que anaven portant els plats...
Melo-Jia és un restaurant de cuina tradicional xinesa amb plats que de ben segur us quedaran per sempre gravats a la vostra memòria quan els tasteu.
Situat a l'Eixample per sota de la Diagonal en una zona molt comercial i amb una gran oferta gastronòmica, la seva sala és tranquil·la i relaxada tot i comptar amb una fórmula de menú de migdia molt competitiva per les empreses i comerços del barri.
A la carta del Melo-Jia també trobareu sopes, verdures, arrossos i fideus, entrants, plats freds i plats principals. Hi ha veritables descobriments a la seva cuina com el "MA PO" o Tofu picant amb carn picada. És una autèntica troballa comprovar com una cosa tan insípida com el tofu pot arribar a esdevenir un gran plat del qual has de demanar una cullera per poder escurar-lo com cal.
També trobarem els clàssics de la cuina tradicional xinesa com és el cas de l'Ànec de Pequín, que podeu veure a continuació i que he tingut la sort de tastar a diferents restaurants dels considerats millors de Barcelona. I puc dir sense temor a equivocar-me que si no el millor, que per mi sí que ho és, hauria de ser considerat dins del Top Five d'aquesta preparació.
Podreu llegir les nostres impressions i la crònica del que vam menjar i beure al post que de forma conjunta hem fet a:
I que dir del preu... 25€ per cap sense mirar pas la columna de la dreta, crec que és un preu molt competitiu si tenim en compte els ingredients i les preparacions del que vam menjar. Només heu de llegir el post conjunt i veure el plat de bou de mar que vam compartir... sense paraules...
Tenen la gran fortuna també de comptar amb una professional, simpàtica i eficient cap de sala.
Melo-Jia és com dic al titular del post, un xinès no gaire clàssic pel que estem acostumats a veure a ciutat, amb una cuina clàssica pel que fa a la gastronomia xinesa.
És per tant un ferm candidat a figurar a la próxima edició de la nostra Guia que podeu obtenir de forma totalment gratuïta clicant a la següent imatge.
Jo estic descobrint els sabors del tofu :-DD
ResponEliminaAra, on estigui un "Pato Pekín" que totes les preparacions del tofu se'n vagina a prendre...
Salut!
Considero el tofu un dels menjars més insípids que existeixen, que té l'avantatge d'integrar-se amb la resta de sabors que acompanyes al plat. Però si el menges sol, és com fer una mossegada a un tros de porespan (potser ara m'he passat...).
EliminaI jo també sóc molt fans de l'Ànec de Pequín.
Salut!!
Jo encara segueixo preocupat amb tota la conya que em munteu al voltant del que vaig disfrutar amb el bou... Estic segur que em vaig passar i vaig menjar més del 33,3% 😢
ResponEliminaCom dic al meu post, sembla un restaurant de cuina xinesa fet a la meva mida. Sense els "fums" del tal Kao (que ara anuncia Aneto) i tampoc en un entorn sòrdid com aquells de l'arc del Triomf...
Abraçada!
I més del 50% :-))) Però cap problema... Ja saps que mi ja m'omple veure't gaudir tant d'un plat.
EliminaLa veritat és que em va agradar molt i va ser una sorpresa molt positiva.
Abraçada!!
Seràs 🐏🐏🐏...!!!
EliminaAbraçada!!