Posted by : Jordi Castaño diumenge, 12 de gener del 2020


Topik
València, 199
08011 - Barcelona

Tel.: 934 510 923






Vaig tenir la sort i el privilegi de ser el primer dels 3(o+)aTaula en escollir restaurant aquest 2020 que comença, i com em venia de gust un àpat especial, vaig triar un dels meus preferits de Barcelona. 

Topik és un dels restaurants amb millor RQP que pots trobar a Barcelona i que a més no deixa de sorprendre per la constant evolució que experimenta la seva cuina. 

Encara que la carta sigui més o menys estable al llarg dels anys, han sabut innovar i adaptar-se a les tendències gastronòmiques en què es belluga la modernor de Barcelona. 

La cuina de Topik és una fusió millorada de la cuina japonesa (i per ende, l'oriental) i la catalana, de les quals beu de les seves arrels i incorpora gran part dels seus corpus culinaris i dels seus productes. 

No hem d'obviar que un dels productes més destacats a la seva cuina i de la que més orgullós pot sentir-se és la tonyina, de la que si teniu sort i ganes, podeu fer una master class amb el mateix xef de Topik en alguna de les sessions que programa. 

Un altre dels punts forts de la cuina de l'Adelf són els seus fons, sense els quals les seves creacions quedarien força nues. La creativitat i imaginació desbordant en els nous plats que dissenya i presenta en els seus menús de degustació són també trets característics de la seva personalitat. 

Topik ofereix als migdies un dels millors menús que podem trobar actualment a la ciutat de Barcelona. Tanmateix, tenim opció d'anar a la carta, o bé tastar algun dels seus menús gastronòmics, que penso és la millor opció, i més si com jo, confies en ell i et deixes portar a cegues en els plats que t'oferirà.  

En aquesta ocasió, amb els 3(o+)aTaula vam deixar-nos portar i ens va oferir un veritable festival amb plats de llàgrima d'entre els quals puc destacar aquest Escamarlà amb salsa Thai de coriandre, cacauet, xili i coco



Podreu llegir les nostres impressions i la crònica del que vam menjar i beure al post que de forma conjunta hem fet a:



I ja per acabar, us comunico que ja queden pocs dies perquè surti la nova edició de la Guía dels 3(o+)aTaula. Si voleu podeu descarregar encara l'última edició de la nostra Guia en la seva 7a edició i de forma totalment gratuita.





Com sempre, amb la garantia dels 3(o+)aTaula.


{ 6 comentarios... read them below or Comment }

  1. Ahir mentre maquetava el post conjunt, tornava a recordar com de bons eren molts plats... Va ser un molt bon inici d'any de 3(o+)aTaula.

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I espera... aquest any promet.
      Més ganes que mai.

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Topik sempre és una aposta segura.

    Joan

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ni un sol dia he sortit d'allà dubtant-ho... :-)
      Sense oblidar que té el menú de migdia amb millor RQP de Barcelona.

      Salut!!

      Elimina
  3. Jo crec que m'arriscarè i anirè a fer el menú mig dia. Després acabaré en urgéncies, que em posin el suero i fins la propera :-DDDDD

    O m'espero a que em treguin la pedra i poder menjar...

    Salut!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. La veritat és que paga la pena passar per urgències després... :-)

      Però seriosament, espera millor a que et treguin la pedra, millora't i ves allà a fer-te un merescut festival. Gaudiràs!!

      Salut i a fer bondat fins aleshores!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -