Posted by : Jordi Castaño diumenge, 9 de setembre del 2018

Mala Hierba
Funoses-Llussà, 2
08023 - Barcelona

Tel.: 932 135 005

www.malahierba.barcelona




Després del merescut, intens i esgotador descans estival (feia més d'un mes que no publicava...), la meva primera visita a un restaurant només trepitjar terres catalanes, va ser amb els 3 (o+) a Taulaal restaurant Mala Hierba, al per mi desconegut barri del Coll (entre el Carmel i la part alta de Gràcia), allà on abans s'ubicava l'antiga marisqueria Casa Fausto. Penso que la millor manera d'arribar és amb transport públic o taxi, Uber o Cabify (quina meravella, Déu meu...), ja que no abunden gaire els pàrquings per aquell barri, tot i que sempre podem deixar el cotxe a la porta mateix, que sembla està permès o almenys això és el que em van indicar ells mateixos aquell dia. 

Local amb forma de U, en la que una de les potes alberga la barra i l'altre la sala, en la qual encara ens trobem amb el mobiliari procedent de l'anterior negoci. Taules despullades totalment, amb tovallons de paper i detall d'una ampolla d'aigua ja a taula per no haver ni de demanar-la. Tanmateix molt bones les olives que et deixen per anar fent l'aperitiu mentre decideixes la comanda.

La carta està estructurada en coses per picar, vegetals, primers, peixos i carns (amb unes poques, però suficients i representatives referències d'aquests dos últims). Disposen també d'un generós menú de migdia per 14,50 € tot inclòs, i d'un menú de degustació per 60 € (sense begudes) que consta de 10 plats a elecció del xef. Nosaltres, com fem habitualment, vam optar per la carta, amb l'elecció de tres plats a compartir (de la secció tapes i de la de vegetals) i un principal a triar per cadascú i a degustar per la resta en funció del desitjable del plat. 

Cal destacar aquesta panizza fregida amb rave wasabi, sardina fumada i ceba en agredolç, que per original i ben resolt, va ser el plat que (crec) més va triomfar. 



I com sempre, podreu llegir el resum de la visita, els plats tastats i les anècdotes habituals, al post que de forma conjunta hem fet a:
En resum, una molt bona cuina amb una RQP envejable i un servei amable i professional, a una sala molt acollidora, amb l'únic handicap (si és que ho podem considerar així) de la seva ubicació. 

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Jo amb cotxe, no sé si m'atreviria.... Perquè lo de deixar-lo en front, està bé, sinó l'ha ocupat algú abans... :)

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I dubto que es fessin càrrec d'una ocasional multa... Cabify, i com un senyor!

      Abraçada!!

      Elimina
  2. Els coixos sempre anem en cotxe fins la porta i després busquem lloc en cercles augmentant el radi però si hi ha Uber (a Madrid és moooolt bona opció) pot ser us faig cas.
    Zona de Barcelona desconeguda totalment per mi però això del Carmel, és on són els búnquers, oi? doncs tinc ganes de visitar-los.

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. No havia llegit el teu comentari...

      Millor Cabify que Uber, tant per comoditat, com per país (recorda que a Uber treballa el marit de l'Arrambada).

      Pel que fa als búnquers del Carmel, estan relativament a prop (a uns dos quilòmetres en cotxe). Jo he viscut tota la vida a Barcelona, i encara no he anat mai (tampoc a la Sagrada Familia...).

      Salut!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -