Posted by : Jordi Castaño diumenge, 7 d’octubre de 2018

Martínez 
Carretera de Miramar, 38
08038 - Barcelona

Tel. 931 066 052


http://martinezbarcelona.com/




Nova sortida amb els 3 (o+) a Taula, aquest cop a elecció de l'Esther, a un restaurant amb unes vistes excepcionals sobre Barcelona i el seu front marítim. 

Tot just a la part superior de la muntanya de Montjuïc, disposa d'una terrassa amb bones i romàntiques vistes sobre la ciutat i d'un parell més que tot i no gaudir d'aquelles, són igualment confortables i tranquil·les. 

Taules amb estovalles i tovallons dels de veritat i parament i cristalleria de qualitat, amb tamborets alt i pesats però molt còmodes alhora.   

Menció especial mereix el seu professional i atent servei, que sense fer-se pesat et recomana les millors opcions de la carta així com les recomanacions del dia.

La carta està dividida en seccions com el “vermutillo” amb platets per fer aquesta fórmula de sempre però tan de moda en aquests últims temps..., “la carta” pròpiament dita, o “les fórmules” amb un vermut, dinar, postres i beguda per un preu de 45 €. 

Com habitualment fem, vam compartir uns entrants i de principal, vam fer un dels arrossos que donen fama al lloc... l'"Arròs “Señorito", que podeu veure a la fotografia, tot i que no amb gaire justícia pel color... 




I més coses que vàrem demanar i tastar i beure, i que haureu de llegir al post que de forma conjunta hem fet a:

Martinez - by 3(o+) a Taula

En resum, un restaurant per recomanar a aquell amic o familiar que ens pregunta on anar a fer un bon arròs a Barcelona, i que mai sabem quin dir-li, i més si vol aprofitar per fer una romàntica escapada i gaudir d'unes boniques vistes del mar i la ciutat.

{ 4 comentarios... read them below or Comment }

  1. Com que vermut de moda ara??? Jo sempre he fet el vermut!

    Segur que no és un lloc ple de guiris?

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Dona... una mica (bastant) de guiris, si que hi ha.

      Ja imagino que sempre has fet el vermut, però sembla que a les generacions que pujen, se'ls ha d'ensenyar costums ancestrals. ç

      Salut!!

      Elimina
  2. És curiós l'adjectiu romàntic que li dediques al lloc. D'entrada i a primera vista, no catalogaries el lloc en aquest sentit. Però els cops que que he estat allà, sempre veus algun detall, d'aquells d'escapadeta... :) :)

    Però vaja, anem al que importa... El servei és bo i els plats també... I fins i tot els que tenim orella fina, escotem el bategar dels helicòpters...

    Abraçada!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si... alguna escapadeta golfa s'acostuma a veure per aquells indrets... :-)))

      Em quedo amb el romanticisme i glamour del lloc, per sobre de la cuina i del servei (que s'ha de dir que ambdós són tops).

      I bona oída la d'alguns... Abraçada!!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Seguir per email

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -