Montagud Experience llega a Málaga
Fa 10 hores
Selecció especial "Aperitius Barcelona" |
Mantega... Cal? |
Croquetes de formatge |
Vieires rostides amb pernil sobre crema de coliflor i ruca amb parmesà |
Canelons farcits de pollastre raça Prat "pota blava" amb salsa de tòfona negra |
Lluç gallega del port de Celeiro amb arròs de carabiners de "Vilanova" |
Xai de llet rostit i desossat farcit "a la catalana" amb patata confitada a les espècies. |
"Babà" al rom amb cremós de coco i sorbet de pinya fresca |
- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
No he estat mai... i ja l'imaginava tal com l'expliques.
ResponEliminaSegur que la cuina és impecable, però tota aquesta comèdia em "comèdia" que fan a aquests llocs, em ve ample i fins i tot em descontrola el meu esperit "gamberro" que en general controlo.
Com un dia en un dos estrelles, en que el maitre amb tota aquella parsimonia i després d'haver demanat el menú degistació, pregunta si algú té alguna al·lèrgia i jo li dic amb la meva imatge exterior seriosa... "Bé.. jo no puc menjar res que tingui ni carn ni peix..".
La cara de l'home un poema... la dels meus acompanyants igual... van ser 5 segons fins que li vaig dir que eraa una broma, però els vaig gaudir...:)
Salut!!
Molt bona aquesta!
EliminaEl que hauria pagat per ser-hi... i veure la cara del maitre.
Aquí ens va dir abans de portar els aperitius: no els puc explicar res més, perquè és molt divertit ... ??? Però ... perquè prejutja el que és divertit? Sap ell els llocs en què han estat abans els clients? O potser és que directament va donar per fet que era la primera vegada que anàvem a un restaurant de categoria. Després d'estar en llocs com Calima o Akelarre, l'adjectiu "divertit" per definir els aperitius ens va semblar com a poc, hilarant ...
Realment va ser una divertida experiència de retorn al passat. I, tot s'ha de dir, el menjar molt bé.
Fins aviat.