Croissant cono en l’Atelier Barcelona
Fa 13 hores
Un'Altra Storia
Saragossa, 122
08006 - Barcelona
Tel. 935 662 814
www.unaltrastoria.cat
Han passat ja quasi quatre mesos des d'aquesta visita, però penso que és de justícia fer-li una referència a aquesta bona casa de menjars italians, que per cert, ha sortit a les tres edicions de la nostra Guia de 3(o+)aTaula, que podeu descarregar sense cap cost fent clic a:
- Copyright © 2025 La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -
Gran lloc i dels que sempre ha gaudit...
ResponEliminaTé dos petits handicaps..... Un és la seva ubicació, que no és un carrer de pas.... i l'altre que són força discrets. Que a mi ja m'agrada, però crec que a molta part del públic, quan va a un italià, espera més «teiatru».
No t'imagines pas aquí, l'escena que vam viure a Xemei, amb aquell fantasma que va entrar al crit de «¿Teneis un Barolo bueno?...😳
Un handicap que siguin discrets? No pas per nosaltres, oi? :-)))
EliminaGran lloc aquest!! I quina escena més deplorable, la que vam viure a Xemei... similar a la meva última de Le Bistrot du Venice... :-( Odio a aquesta mena de gent.
Abraçada!
No, no pas per nosaltres... Ens agrada la discreció i ens cabregen les escenes com la de Xemei, on el paio del «Barolo Bueno», no és més que la punta del ideberg de la pijeria tonta que envolta els germanets d'allà. I això no treu que s'hi mengi de conya....
EliminaAbraçada i fins demà!!
Quina bona pinta fa tot. Sense haver trepitjar Itàlia m'encanta aquesta cuina, el dia que hi vaig moriré de Stendhal culinari :-DDDD
ResponEliminaSalut!
Doncs jo de tu em reservaria de 15 a 20 dies per Sicília (a ser possible, fora de temporada turística) que pel que he rondat fins ara, és dels millors destins turístic-cultural-gastronòmics que podràs trobar.
EliminaSalut i vida!!
magnífic restu! massa lluny de tot, per mi! ells són discrets, però el púbic mega pijo de la zona, no sé no sé... esther
ResponEliminaSi... mala gent per aquells barris... :-))))
EliminaAbraçada!!
La darrera vegada que vam anar vam sortir una mica decebuts. El pil-pil de la meva pasta estava tallat i el ragú de la meva dona era molt i molt pla. La cambrera va pendre nota i, soposadament, li va comentar a la mamma. No sé, suposo que no van tenir el dia, per què a UAS s'acostuma a menjar bé. Tornarem d'aqui a un temps, a veure què tal!
ResponEliminaFrederic
Ostres... quin greu.
EliminaEspero que fos només un mal dia per la seva part...
Quan tornis, ja diràs la teva, que imagino llegiré per les xarxes.
Salut!!