Posted by : Jordi Castaño dijous, 22 d’agost del 2013

Maràngels
Can Quelot, s/n
17150 - Sant Gregori (Girona)

Tel. 972 429 159
www.marangels.com



Nova parada en aquest restaurant que m'agrada força, situat ben a prop de la ciutat de Girona.

Aquest cop per dinar, varem optar per demanar un segon plat com a principal, i alguna cosa per picar. Com ja et porten d'entrada amb el que demanis, uns entreteniments i uns gotets de gintònic (que no vaig recordar d'immortalitzar), si no vas amb gaire gana, és una bona opció que fa que el preu no es dispari gaire.

Els entreteniments consistien en un gaspatxo, un bocí de pastis de peix (mol bo) i una torrada amb brandada de bacallà i olivada. A més, uns bastonets amb tomàquet, herbes i formatge, i un gintònic que et serveixen en un got petit amb un glaçó i ratlladura de llima o llimona.

Gaspatxo - Pastís de peix - Brandada de bacallà amb tapenade


I ja per picar, varem demanar unes croquetes de pernil que no vaig fotografiar (bones com sempre i imprescindibles de demanar si aneu) i unes torrades amb pa amb tomàquet i anxoves. Tots dos de primera qualitat.

Anxoves

I ja com plat principal jo vaig demanar uns talls de cansalada amb espardenyes, del que he de dir, que un del talls era massa gruixut i greixos i no em va acabar de fer el pes (costava molt de pair). L'altre tall en canvi (el que es veu a la part superior), era molt melós i més prim i amb més carn que el primer. Molt bo en el seu conjunt.

Cansalada amb espardenyes


L'altre plat va ser un lluç a la donostiarra que estava força bo. Potser una mica més de bitxo li aniria bé, però és només una apreciació.

Lluç a la donostiarra


En l'apartat del vi, aquest cop crec que no varem acabar d'encertar. Vam triar un Tayaimgut que és massa floral i àcid per acompanyar plats tan contundents com el de la cansalada (tot i que m'agrada molt i el trobo ideal per altres tipus de menjar). Els preus dels vins, molt i molt bé, ja que calculo que carregen entre un 20 i un 30%, que per un establiment d'aquesta categoria em sembla més que correcte.

Detall d'un dels cellers naturals que tenen a 'interior del restaurant


No varem demanar postres i com amb el cafè ja et serveixen unes petit fours, l'apartat dolç ja ens queda més que cobert.

Tot plegat va sortir per 80 € que si tenim en compte els ingredients que varem demanar i la categoria del restaurant, em sembla una molt bona RQP.

Altres visites meves (documentades) a aquest restaurant:

- 14 de setembre de 2012
- 11 de febrer de 2012




{ 2 comentarios... read them below or Comment }

  1. Realment pinta molt bé, els plats, el preu, el marge del vi....

    Un lloc per a tenir en compte!

    Salut!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I més si t'agrada la Melanosporum i vas en temporada. Jo ja fa un parell d'anys que vaig allà per menjar uns ous ferrats amb tòfona que ens tornen boixos...

      Tot i que crec recordar que tu anaves a menjar-la a algun lloc a Barcelona de confiança.

      Per cert, que vaig oblidar penjar que en aquesta visita varem coincidir amb una família peninsular amb les que vaig al·lucinar força (mal educats, parlant pel mòbil tota la estona, sobrats, i moltes més coses que s'hem fa coll avall comentar)i no vaig saltar a sobre per respecte als propietaris del restaurant. Però això no és ni de conya representatiu del lloc, ja que aquests "personatges" estaven de passada (afortunadament).

      Salutacions!

      Elimina

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -