Dites a tenir en compte
"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw
"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez
"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco
"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín
"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando
No coneixia la salsa Hoisin ... però per això estan els blogs també.. per ensenyar i per aprendre...
ResponEliminaSalut..!
Hola Ricard
EliminaSi t'agrada el "Pato Pekin" t'encantarà aquesta recepta ja que la Hoisin es la mateixa salsa que s'utilitza per preparar-lo. A més, si ho prepares i no dius res als comensals, es molt divertit veure que a tots els hi resulta familiar el gust que son incapaços d'esbrinar (el color de la salsa queda més clar per la ceba).
I si no el coneixes, et recomano el millor restaurant xinés (per a mi) de Barcelona: el Shangai (al carrer Bisbe Sivilla, 48). Broden l'ànec i el xef es una meravellosa persona, per la que has de deixar-te recomanar.
Fins aviat!
Te ha quedado de lujo, me alegra que te gustase la idea. Desde luego la has oficiado perfectamente. Un abrazo y a tu disposición para cualquier receta. Un abrazo
ResponElimina