Posted by : Jordi Castaño dijous, 28 de juliol del 2011

Ingredientes:
- 1/3 Vermouth Extra Dry
- 1/3 Ginebra Bombay Saphire
- 1/3 Crema de menta (o Pippermint)
- Hielo.

En coctelera con abundante hielo, añadir los ingredientes y agitar bien durante 15". Servir en copa de cóctel y disfrutar.

Bueno y refrescante. Trago rápido. Quizás más apropiado para la noche, aunque sólo es una sensación...

Leave a Reply

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

Amb la tecnologia de Blogger.

Guia 3(o+)aTaula

Guia 3(o+)aTaula
Feu clic per descarregar-la en PDF

Dites a tenir en compte

"No hi ha amor més sincer que l'amor al menjar" - George Bernard Shaw

"L'amor és tan important com el menjar. Però no alimenta" - Gabriel García Márquez

"No ens reunim al voltant de la taula per menjar, sinó per menjar junts" - Plutarco

"Qui rep als seus amics i no presta cap atenció personal al menjar que ha estat preparat, no mereix tenir amics" - Anthelme Brillat-Savarín

"La vida és allò que passa entre els àpats" - Carlos Rolando

Entrades Populars

Arxiu del Blog

La meva llista de blogs

Total de visualitzacions de pàgina:

Traduir

Seguidors

- Copyright © La cuina de Mindundi -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -